AGERPRES și TVR au cîștigat la Gaudeamus


PRESS

Agenția Națională de Presă AGERPRES a cîștigat pentru a treisprezecea oară Trofeul la secțiunea ''Agenții de presă'', acordat de organizatorul Tîrgului Internațional Gaudeamus - Carte de învățătură, Societatea Română de Radiodifuziune.

Premiul a fost înmînat de Vladimir Epstein, președinte de onoare al Gaudeamus, la festivitatea desfășurată cu acest prilej, duminică, la Romexpo.

De la instituirea Trofeelor Gaudeamus, în 1997, AGERPRES a cîștigat premiul la secțiunea Agenții de presă în 1999, 2000, 2001, 2003, 2005, 2007, 2009, 2011, 2012 și 2013, 2014 și 2015.

Și TVR este printre laureaţi după un maraton de transmisii în direct: a primit Trofeul Presei la secțiunea Televiziune. La Trofeele Presei, pe secțiunile publicații, radio, TV, online și agenții de presă, trofeele au fost acordate astfel: la secțiunea publicații — cotidianul "Adevărul"; radio — Europa FM; la TV — Televiziunea Română, în timp ce la agenții de presă premiul a revenit Agenției Naționale de Presă AGERPRES (pe baza monitorizării Rador).

Tîrgul Internațional Gaudeamus — Carte de Învățătură, cel mai citit tîrg de carte, de la cel mai ascultat radio de aproape un sfert de veac, s-a desfășurat în perioada 22 — 26 noiembrie în Pavilionul Central al Complexului Expozițional Romexpo. Evenimentul, ajuns la ediția cu numărul 24, a fost inițiat și este organizat anual de Radio România. Principalul obiectiv al manifestării este susținerea culturii românești prin evenimente expoziționale dedicate cărții și educației. Peste 350 de edituri au fost prezente la cea de-a 24 ediţie a Târgului Gaudeamus iar vizitatorii au avut de ales din mii de volume.

 


Tag-uri: AGERPRES, GAUDEAMUS, JURNALISM, MASS-MEDIA, PRESA, SRR, TVR, Frontline News

Copyright (c) 2013, M-SecurityNews
Realizare: LIDER DESIGN