Cel puțin 6 morți și 32 de răniți în explozia unei bombe la Alep


ALEP
MONITOR

Alep, 20 apr /BMTF/ - O bombă care a explodat miercuri într-un cartier din orașul Alep a provocat moartea a șase oameni și rănirea altor 32, a anunțat televiziunea de stat syriană.

Explozia a avut loc în Salahedin, cartier din Alep care era divizat între forțele regimului și cele ale insurgenților, înainte ca armata syriană să recucerească în decembrie întregul oraș.

Nu este clar deocamdată dacă această explozie a fost provocată de un atac sau de declanșarea unei bombe mai vechi care se afla deja la fața locului.

În 22 decembrie 2016, armata syriană a anunțat că a recucerit jumătatea din Alep pe care o pierduse din iulie 2012, după o ofensivă devastatoare care a durat o lună.

Explozia acestei bombe a intervenit în timp ce o amplă operațiune de evacuare se desfășura la cîțiva kilometri de acolo, la Rashidin, cartier din sud-vestul orașului Alep. Această operațiune de evacuare a fost însîngerată sîmbătă de un atac cu mașină-capcană soldat cu peste 100 de morți, unul dintre atentatele cele mai sîngeroase ale conflictului din Syria.Tag-uri: ALEP, ATENTAT, BOMBA, EXPLOZIE, SYRIA, Frontline News

Copyright (c) 2013, M-SecurityNews
Realizare: LIDER DESIGN