Rally-Racing

  • ROŢI

    Sportul cu motor a fost unul emblematic pentru Reşiţa. Nici nu se putea altfel! Werner Hirschvogel, Constantin Gherghel, Tiberiu Ghedeon, Nicolae Izvernariu, Nicu Zaberca, Mircea Ponta, Tiberiu Ciurciu, Eugen Peteanu, Dan Gruba, Lucien Hora, Mircea Pădurean, Claudiu Ciucă sînt tot atîtea nume de campioni de legendă. Trebuie să-i mai amintesc, fie doar şi parţial, pe […]... Citește în continuare »
  • EL ESTE CAMPIONUL NOSTRU: COSMIN GRUBA

    Patru cupe și patru victorii, două la clasă și două în clasamentul general al Diviziei B, au plecat aseară, la Soceni, la cel care a dominat fără drept de apel cele două etape de Divizie secundă a Campionatului Național de Viteză în Coastă, derulate la Reșița: Cosmin Gruba, fiul campionului național din anii 80, Dan […]... Citește în continuare »
  • În semianonimat, Campionatul naţional de raliuri debutează la Braşov, la finalul lunii martie. Coasta mai aşteaptă

    Reşiţa, 11 mar /BMTF/ – Au mai rămas vreo două săptămîni pînă la startul în sezonul 2016 al Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop. În semianinomat naţional, pentru că mass-media nu se înghesuie să promoveze acest sport unde nu vorbim de transferuri, cantonamente sau amoruri trădate, Braşovul, care a sărbătorit în toamana anului trecut 50 de […]... Citește în continuare »