NEMERNICI CE SÎNTEȚI!

“Nu întreba ce face țara pentru tine, întreabă-te ce faci tu pentru țară” este dictonul preferat de toți aceia care, într-un fel sau altul, încearcă să minimalizeze impotența Statului în raporturile sale cu cetățeanul. Statul defect, statul eșuat nu mai face NIMIC pentru tine, Cetățeanule! Într-un fel, sau altul, îți dă mînă liberă să supraviețuiești cum poți. Statul a devenit o junglă în care cei mai puternici supraviețuiesc, în timp ce clownii nemernici petrec sub umbreluțe de soare, atent vegheați de prădătorii de top.

Păi, băi creaturi nemernice, care din patru în patru ani aveți tupeul jegos de a cere limbi în cur de la o turmă decerebrată, nu vă e frică de notele juriului? 5,56! 7,62! 12,7! 14,5! ADMIS! Nu vă e frică! Aveți dreptate! Juriul nu există! Există doar o masă de căcăcioși somnambuli, amorțiți de facebook, telenovele turcești cu acces direct la mahala și scleroză intelectuală, pe care voi, nemernicii de serviciu, vă pișați cu boltă, sau împrăștiat, trei ani și șase luni. Cu executare! Păi, băi amorțiților, de cîte ori ați pus mîna pe brișcă să-i scurtați de pișătoare pe nemernicii pe care îi votați cînd vă bagă în cur roaba de muștar? Niciodată! Românii sînt răbdători și toleranți, spune istoria. Și imbecili, aș completa!

Păi, băi creaturi nemernice, huzuru ăsta deșănțat, cu vacanțe exotice, curve de lux, droguri și ruletă nu vă mai lasă loc de dialog cu amorțiții care-și bagă leul de semințe la păcănele. Și ce ați avea de dialogat? Nimic, pentru că nu vă întîlniți niciodată! Nici în cuget, nici în simțiri și, nici măcar, în nesimțiri! Ce puteți voi oferi? Servicii de kkt în toate domeniile, sănătate bolnavă, învățămînt fără educație, cu ghozdane grele pe umerii mici și analfabeți funcționali care lustruiesc catedre pentru materii vecine cu vrăjitoria, imense șiruri regulate de gropi, legate între ele, din loc în loc cu petice de asfalt, numit DRUM, uneori fără întoarcere, instituții bujbece, corupție, uniforme cu șpăgi și ucigași de destine cu robe în instanțe, actori cabotini în funcții publice. Nemernicul suprem ignoră aceste instituții de kkt, aruncînd punga asta de balegă devenită mahalaua Europei, în neantul în care se poate fura în liniște orice. Hahalera aia semidomestică își avertizează pulimocii să nu se întoarcă din Italia dacă nu au vreo treabă urgentă pe acasă, în timp ce masa aia lungă de costume face apel la calm și la colivă. Calm, băi amorțiților, calm, că oricum nu avem aia, ailaltă și nici șanse să cumpărăm că nu ne dă nimeni ca să salveze niște troglodiți amorțiți!

Praf și pulbere. De stele (de la Big Bang-ul primordial!). Statul sînt ei!

Locul acestui Stat dezarticulat și bălos, care pute de la o poștă, este luat, evident, de clanuri și grupuri mafiote, crimă organizată, gulere albe cu sînge pe mîini, hoți de buzunare, tîlhari, prăduitori, bețivi cavernoși, curve blenoragice, pești gheboși, corupți și șpăgari, # rezistenți și blackops operators, incompetenți fuduli, cărora puțin le pasă că tu, boule amorțit de băutură ieftină, manele, semințe de floarea soarelui și acces direct ești un rebut cu mințile și gura închise pe veci. Că plozii tăi cumpără droguri din fața scării și nimeni nu-i împușcă pe vînzători, că plozii tăi își fac veacul la casa de pariuri și, din cînd în cînd se mai pișă pe ușa de termopan de la scara mea, cînd ar fi trebuit să fie la școală cu analfabeții ăia de profesori cu care fumează împreună în spatele școlii, că așa e cool!

Deci, toată mlaștina asta puturoasă și pestilențială NUMAI juriul o poate schimba, băi, nemernicilor! Hai, vedea-v-aș încasînd note maxime, nenorociților!