PSD Caraş-Severin are o nouă conducere

Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, împreună cu vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Eugen Nicolicea, s-au aflat astăzi, la Reşiţa, pentru a clarifica situaţia filialei judeţene după plecarea preşedintelui acesteia, deputatul Ion Mocioalcă, la Pro România. Mocioalcă este unul dintre semnatarii scrisorii împotriva liderului PSD, Liviu Dragnea.

Potrivit lui Codrin Ştefănescu, deputatul Luminiţa Jivan, care a condamnat deschis gestul lui Ion Mocioalcă, este noul preşedinte interimar al Organizaţiei Judeţene PSD Caraş-Severin. În funcţia de preşedinte executiv a fost ales Dorel Ursu, primarul oraşului Oraviţa, iar funcţia de secretar general i-a fost atribuită senatorului Ionuţ Chisăliţă.

Potrivit lui Codrin Ştefănescu, “PSD este, la această oră, partidul cel mai vînat din România”, 1187 de primari, viceprimari şi consilieri fiind într-o formă de anchetă. Ştefănescu a spus că PSD va lupta în continuare, în ciuda opreliştilor de tot felul, pentru a face dreptate şi a reforma justiţia. El a mai spus că nu exclude o ordonanţă de urgenţă a Guvernului în legătură cu protocoalele semnate între SRI şi Justiţie.

PSD ia în calcul, în continuare suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis deoarece există “mari presiuni din teritoriu pe acest subiect”, însă sînt analizate, în primul rînd, efectele economice ale unei astfel de decizii.