m-securitynews.ro, pe hîrtie

A sosit, de la Cluuuj, printul. Varianta “de hîrtie” a siteului m-securitynews.ro. Din păcate, a fost un an foarte greu. Sinistru! Din acest motiv, în 2018, Anul Centenarului, editarea revistei pe print, trimestrial, cu patru suplimente, s-a oprit. Avem doar un singur număr, acesta, graţie prietenului Nelu Pau, patronul companiei TRANSPROTECTOR. Un singur număr dedicat celor 30 de ani de jurnalism. Sper ca anul viitor, 2019, să reluăm tiparul. Voi depune mai multe eforturi, voi posti mai mult…

Mulţumesc pentru apariţia pe print, jurnalistului Daniel Botgros, prieten vechi, din aceia care rămîn constanţi, indiferent de cataclismele şi schismele vieţii, prietenului şi camaradului Ilie Pintea, corespondent de război, unul dintre cei mai talentaţi şi pasionaţi profesionişti pe care i-am întîlnit, mult mai tinerilor mei colegi Dragoş Sasu Vulvara şi Ionuţ Iordăchescu, autorii interviului publicat iniţial în Ziarul Libertatea nr. 9287 din 20 martie 2018, doi profesionişti de excepţie. Mulţumesc legionarului Darius Decebal pentru inspiraţia şi talentul scriitoricesc!

Mulţumesc Dana Mitran, pentru tehnoredactare, mulţumesc doamnei Anca Pop de la AMM Design, mulţumesc Mădălina şi, mai ales, mulţumesc lui Nielu de la Bărbosu şi firmei TRANSPROTECTOR pentru sprijin!

Să ne dea Dumnezeu, un 2019 mai bun!